دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
چکیده: (4528 مشاهده)
مقدمه: فناوری های جدید، به ویژه واقعیت مجازی، تأثیر مهمی در مراقبت های بهداشتی در دهه آینده خواهد داشت.عمده ترین کاربرد واقعیت مجازی در پزشکی ، استفاده از آن جهت آموزش می باشد. امروزه به دلایل اخلاقی و عملی بیماران نمی توانند به طور مستقیم در بسیاری از جنبه های آموزش مورد استفاده قرارگیرند، علاوه بر این محدودیت های قابل توجهی مانند هزینه ، زمان و عمومیت نداشتن محیط ها، ما را به استفاده از این ابزار سوق داده است. بنابراین این مقاله با هدف نقش واقعیت مجازی در آموزش متخصصان مراقبت بهداشتی انجام شده است.
روش بررسی: این پژوهش، یک مطالعه مروری نظامند است، که در آن تمامی مقالات چاپ شده مرتبط با کاربرد واقعیت مجازی در آموزش متخصصان مراقبت بهداشتی، بدون محدودیت زبانی، و در بازه زمانی مارس 2000 تا پایان مارس 2018 در نظر گرفته شد. به منظور یافتن مقالات پایگاه های scopos, scholar, pubmed مورد بررسی قرار گرفتند.
یافته ها: نتایج 68 مقاله نشان داد که واقعیت مجازی مزایای فراوانی در آموزش پزشکان و جراحان، پرستاران، دندانپزشکان و سایر حرفه های پزشکی مانند متخصصان بیهوشی، روانپزشکان و زیست پزشکان دارد.
نتیجه گیری: واقعیت مجازی با ایجاد یک محیط شبیه سازی شده ، انعطاف پذیر و امن امکان انجام هزاران بار تمرین بر روی بیمار را بدون محدودیت زمانی و آسیب به بیمار می دهد که باعث آموزش بهتر و موثر و افزایش دقت و کاهش خطا در کارآموزان مراقبت بهداشتی می شود. با توجه به مزایای فراوان این فناوری توصیه می شود در آموزش از آن بهره گرفته شود.
نوع مطالعه:
كاربردي |
موضوع مقاله:
تخصصي دریافت: 1398/6/6 | پذیرش: 1398/9/6 | انتشار: 1398/9/6