دوره 1، شماره 2 - ( 8-1398 )                   جلد 1 شماره 2 صفحات 22-10 | برگشت به فهرست نسخه ها

Download citation:
Send citation to:

The Role of Virtual Reality in the Training of Health Care Professionals. Journal title 2019; 1 (2) :10-22
URL: http://jsrc.thums.ac.ir/article-1-39-fa.html
شیخ الطایفه مصطفی، مهدیزاده فائزه، مهدیزاده فاطمه. نقش واقعیت مجازی در آموزش متخصصان مراقبت بهداشتی. عنوان نشریه. 1398; 1 (2) :10-22

URL: http://jsrc.thums.ac.ir/article-1-39-fa.html

دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
چکیده:   (3890 مشاهده)
مقدمه: فناوری های جدید، به ویژه واقعیت مجازی، تأثیر مهمی در مراقبت های بهداشتی در دهه آینده خواهد داشت.عمده ترین کاربرد واقعیت مجازی در پزشکی ، استفاده از آن جهت آموزش می باشد. امروزه به دلایل اخلاقی و عملی بیماران نمی توانند به طور مستقیم در بسیاری از جنبه های  آموزش مورد استفاده قرارگیرند، علاوه بر این محدودیت های قابل توجهی مانند هزینه ، زمان و عمومیت نداشتن محیط ها، ما را به استفاده از این ابزار سوق داده است. بنابراین این مقاله با هدف نقش واقعیت مجازی در آموزش متخصصان مراقبت بهداشتی انجام شده است.
روش بررسی: این پژوهش، یک مطالعه مروری نظامند است، که در آن تمامی مقالات چاپ شده مرتبط با کاربرد واقعیت مجازی در آموزش متخصصان مراقبت بهداشتی، بدون محدودیت زبانی، و در بازه زمانی مارس 2000 تا پایان مارس 2018 در نظر گرفته شد. به منظور یافتن مقالات پایگاه های scopos, scholar, pubmed  مورد بررسی قرار گرفتند.
یافته ­ها: نتایج 68 مقاله نشان داد که واقعیت مجازی مزایای فراوانی در آموزش پزشکان و جراحان، پرستاران، دندانپزشکان و سایر حرفه های پزشکی مانند متخصصان بیهوشی، روانپزشکان و زیست پزشکان دارد.
نتیجه ­گیری: واقعیت مجازی با ایجاد یک محیط شبیه سازی شده ، انعطاف پذیر و امن امکان انجام هزاران بار تمرین بر روی بیمار را  بدون محدودیت زمانی و آسیب به بیمار می دهد که باعث آموزش بهتر و موثر و افزایش دقت و کاهش خطا در کارآموزان مراقبت بهداشتی می شود. با توجه به مزایای فراوان این فناوری توصیه می شود در آموزش از آن بهره گرفته شود.
واژه‌های کلیدی: واقعیت مجازی، آموزش، شبیه سازی
متن کامل [PDF 315 kb]   (1502 دریافت)
نوع مطالعه: كاربردي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1398/6/6 | پذیرش: 1398/9/6 | انتشار: 1398/9/6

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

بازنشر اطلاعات

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه می باشد.